Een kredietkaart om je renovatie-offerte te betalen

Een kredietkaart, of creditcard, is een geweldige manier om online je offertes te betalen of om diverse andere zaken mee te betalen. Het bezitten van een kredietkaart heeft vele voordelen. Dit artikel zal deze voordelen aankaarten, ook geeft dit artikel je tips bij het kiezen van een kredietkaart.

De voordelen van een kredietkaart

Een kredietkaart heeft veel voordelen, met name het feit dat je de kredietkaart in veel meer regio’s en ook op online webwinkels kan gebruiken om aankopen te doen dan met een normale betaalpas. Ook hoef je de kosten die je met een kredietkaart maakt in je dagelijkse leven pas aan het eind van de maand te betalen. Bovendien kan je de kosten ook gespreid betalen voor een bepaalde prijs. Veel van de kredietkaart maatschappijen bieden vrij frequent extra promoties voor hun klanten. Ook hebben ze vaak een betere klantenservice.

De vereisten voor een kredietkaart

Er zijn wel enkele vereisten voordat je een kredietkaart aan kan vragen. Zo moet je bijvoorbeeld 18 jaar of ouder zijn. Ook moet je een vast maandelijks inkomen hebben van minimaal 1150 euro. Het vereiste  maandelijkse inkomen is bij sommige kredietkaart aanbieders hoger dan bij anderen, maar die hebben dan ook weer andere voordelen zoals een breder bereik van landen en webshops. De laatste vereiste is dat je geen BKR-registratie mag hebben, indien je dit wel hebt kom je helaas niet in aanmerking voor een kredietkaart.

Het kiezen van een kredietkaart

Het is vrij lastig om handmatig tussen alle verschillende kredietkaarten de perfecte kredietkaart voor jouw situatie te vinden, wellicht is online kredietkaarten vergelijken handig voor jou. Door online een vergelijking te doen kan je precies de filters instellen op jouw wensen, bovendien zie je ook nog enige bonussen die de kredietkaart aanbieders geven bij het aanschaffen van de kredietkaart. Zo kan je de beste kredietkaart voor jouw situatie vinden.